Jeg har simpelthen fået mig en ny ting til min, i forvejen overfyldte, håndtaske. Det er en neglebuffer!

Jeg har lige været på ferie i Budapest, Ungarn. Jeg er ved at skrive en vegetarisk/vegansk guide til Budapest 🙂 Nå, men altså… Allerede den første dag i byen, måtte vi jo ud på en shoppingtur. Der stod nogle ret aggressive sælgere uden for en slags Spa-butik, de delte små håndsæber ud. Det var en butik med produkter lavet af salt fra Det døde hav… Ja ja… Vi kunne ikke rigtig komme uden om dem og vi tog hver et lille stykke sæbe. Det skulle vi så ikke have gjort!

Jeg har eksem på mine hænder, og nogle dage er værre end andre. Det så de her mennesker jo med det samme. Så jeg blev hævet ind i butikken, og de fortalte og fortalte om deres vidunder-produkter… Jeg er så bare så uheldig at jeg har en negl som er angrebet af eksemen. Det er så her jeg oplever en neglebuffer for første gang! Den ene sælger tager den her neglebuffer og begynder at file og polere min grimme negl… Den bliver næsten helt fin og blank! Og det skulle holde i op til 14 dage.

Jeg kan ikke holde ud at have neglelak på mine negle i ret lang tid ad gangen, pga. eksem, så jeg tænkte at jeg simpelthen måtte ud og have fat i min egen neglebuffer (Jeg nægtede at betale en formue for den nede i den der butik). Jeg har derfor skaffet neglebuffere fra Honeybee Gardens. Du finder dem ovre på MyGreenBody.dk.

Jeg har brugt min neglebuffer i knap en uge. Mine negle bliver stærkere og stærkere. De er dejligt blanke, helt uden neglelak. Og det bedste er at jeg ikke længere skjuler min grimme negl 🙂

Pin It on Pinterest